ดาวน์โหลดฟรี GOM Media Player 2.1.37

ดาวน์โหลดโปรแกรม GOM

ดาวน์โหลดโปรแกรม GOM Media Player เป็นโปรแกรมดูหนังฟังเพลงฟรีที่สามารถเปิดดูได้ทุกไฟล์ โปรแกรมนี้เรียกได้ว่าเป็นโปรแกรมยอดฮิตอีกโปรแกรมหนึ่งที่มีผู้ใช้งานมากที่สุด จุดเด่นของโปรแกรมเห็นจะเป็นความสามารถของโปรแกรมที่สามารถเล่นไฟล์ได้แทบทุกนามสกุลโดยไม่ต้องลง codec อะไรเพิ่มเติมอีก การทำงานของโปรแกรมก็ยังทำได้ดี หน้าจอเรียบง่ายไม่ซับซ้อนวุ่นวาย ด้านความเร็วก็สามารถทำงานได้เร็วเรียกใช้งานได้ทันใจไม่ต้องรอนาน สำหรับการอัพเดทครั้งนี้ก็เป็นการแก้ไขบั๊กที่พบเมื่อมีการสั่งเล่นไฟล์ MP4 หลายไฟล์ ใครใช้อยู่ก็รีบอัพเดทกันด้วยครับ

GOM is a FREE media player with popular audio & video codecs built-in.

Codec Finder

GOM Player includes many codecs (XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 and more) so you won’t need to install separate codecs for most videos. For those videos that require a separate codec, GOM Player will find one.

Play Broken AVI Files (Patented)

GOM Player’s patented technology enables users to view files with broken indexes or that are still being downloaded.

Powerful Subtitle Support

GOM Player supports SMI, SRT, RT, SUB(with IDX) files for subtitle. You can even synchronize subtitle and video if there’s any mismatch.

Convenient Playlist

If you run a video file and there is already a file with a similar name in the directory, it will be automatically added to your playlist. GOM Player has a similar playlist format as M3U, PLS, ASX.

Support Different Media Types

Along with different media format such as AVI, MPG, MPEG and DAT, GOM Player also supports streaming Windows media format (WMV, ASF, ASX). You can also watch DVD-quality videos with 5.1 channel audio output.

ประเภท : Freeware, ผู้พัฒนา : GomLab , ขนาดไฟล์ : 7.88 MB

Comments

หมายเหตุ: เว็บไซต์ DownloadHoo.com เป็นเราเป็นแหล่งแนะนำและเผยแพร่ซอฟต์แวร์เท่านั้น "ไม่ได้จะส่งเสริมให้ผู้ใช้งานละเมิดลิขสิทธิ์ใดๆ ทั้งสิ้น" และไฟล์ดาวน์โหลดทั้งหมดอยู่ภายในเว็บไซต์เป็นของผู้พัฒนา ซึ่งผู้พัฒนายินยอมให้สามารถดาวน์โหลดติดตั้งใช้งานได้ฟรี และใช้งานได้อย่างปลอดภัย
GOM Media Player 2.1.37

Copyright © 2017 ดาวน์โหลดโปรแกรมฟรี · All rights reserved · Sitemap